Chef de Partie

Sercan

CHEF DE PARTIE


Ik ben geboren in Gaziantep (Turkije). Koken is mijn grote passie en de keuken meer dan een kunst. Je hebt het in je of je hebt het niet. Ik wist al heel jong dat ik kok wilde worden. Mijn carrière als kok is begonnen aan de Universiteit in Turkije. Hierna heb ik in Turkije als Chef de partie, Sous-chef en Executive chef gewerkt in verschillende vijfsterren hotels. Op dit moment ben ik werkzaam als Chef de Partie bij het Corendon Vitality Hotel in Amsterdam.

Koken voor de gasten blijft voor mij uitdagend en spannend net zoals de eerste keer. Samen met het team wil ik de heerlijke recepten met Turkse ingrediënten bereiden. Het Corendon City Hotel Amsterdam betekent voor mij kwaliteit, stijl, respect, vertrouwen en rust. Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van deze prachtige organisatie.


KITCHEN DEPARTMENT

Passie voor eten is het belangrijkste ingrediënt van onze keukenbrigades. De teams binnen deze afdeling worden enthousiast van verse producten, mooie gerechten en ultieme smaakcombinaties. Gastvrijheid prachtig presenteren op een bord om een glimlach op het gezicht van elke gast te toveren is elke dag het doel. In de diverse brigades staat teamspirit op één. Open, toegankelijke teams waar ieder individu op eigen niveau zijn creativiteit, kennis en passie voor eten kwijt kan.


Bekijk de Kitchen vacatures


Vind de vacature die bij jou past


Grijp jouw kans om te zien wat Corendon Hotels & Resorts jou te bieden heeft.