Manager Rooms Division

Johan

MANAGER ROOMS DIVISION


Wat in september 2014 begon als een afstudeerstage bij het eerste nog te openen Corendon City Hotel Amsterdam, eindigde in mei 2015 met een aanstelling als Guest Relations Officer. Als Guest Relations Officer richt ik me voornamelijk op het verbeteren van onze services, zodat onze gasten altijd aangenaam verrast worden door wat wij te bieden hebben.

Daar iedere gast een andere verwachting heeft, blijven de werkzaamheden zeer gevarieerd en uitdagend. Tevens biedt het mij de mogelijkheid samen te werken met collega’s van alle afdelingen, waardoor ik continu bezig kan zijn met het ontwikkelen van mijn kennis en vaardigheden. In mijn vrije tijd geniet ik van een ontspannen avond met vrienden waarbij een hapje en een drankje niet mogen ontbreken: hard werken vergt hard ontspannen.


GENERAL MANAGEMENT DEPARTMENT

De oren en ogen van Corendon Hotels & Resorts. De General Management afdeling is een team van leidinggevende aanpakkers. Van guest relations tot aan afdelings meetings. Zowel intern als extern bewaken, controleren en innoveren zij de werkstromen binnen het hotel. Dagelijks motiveren en enthousiasmeren zij collega’s, zijn zij de communicatieve schakel tussen verschillende afdelingen en het gezicht van het hotel naar onze gasten.Vind de vacature die bij jou past


Grijp jouw kans om te zien wat Corendon Hotels & Resorts jou te bieden heeft.