Wij bieden


Nog voordat je bij ons solliciteert laten we je graag weten wat wij onze medewerkers bieden. Onze bedrijfsfilosofie ‘Real People Feel Good!’ is hierbij leidend.

Familiar from the start

Bij Corendon Hotels & Resorts vinden we het belangrijk de juiste mensen te werven die passen binnen het team. Wij zoeken enthousiaste, gezonde, energieke en passievolle medewerkers met hun eigen persoonlijkheid. Iedereen is bij ons een toevoeging om de balans binnen het team optimaal te houden. Bij Corendon Hotels & Resorts is niet alleen het individu maar ook het team erg belangrijk. Elke Team Member moet zich welkom en vertrouwd voelen. Dit begint al vanaf het moment dat hij/zij bij ons gaat werken.

We celebrate you’re here

Bij Corendon Hotels & Resorts streven wij naar een optimale ontvangst van onze nieuwe collega’s. Ongedwongen, gastvrij, informatief, professioneel en persoonlijk. Wij vinden het erg belangrijk dat je meteen wordt voorzien van de juiste informatie en documentatie. Daarbij moet je je direct welkom voelen. Zo zorgen we dat iedereen op de hoogte is van jouw komst, een volledig inwerkprogramma en een rondleiding zijn voorbereid en een trainingsprogramma is opgesteld. Een goed begin is het halve werk!

Sparkling service

Om te zorgen dat jij goed en professioneel kan presteren hebben wij uitgebreide trainingsprogramma’s ontwikkeld. Wij vinden het belangrijk dat iedere medewerker de mogelijkheid krijgt mee te groeien in zijn/haar rol. Dit doen we door open en transparant te zijn in onze doelstellingen per afdeling en als hotel in zijn totaliteit. Hiermee maken we jou duidelijk wat de verwachting is van jou en je team.

De-stress, Relax en Re-energize

Jij bent voor Corendon Hotels & Resorts belangrijk. We streven naar en creëren zoveel mogelijk balans binnen jouw werkomgeving. Het gaat hierbij om de balans tussen werk en privé, de relatie tussen jou en jouw leidinggevende en zeker de balans in het team. Het team is immers zo sterk als de zwakste schakel!

Revitalize en Real people feel good

Wij vinden het van groot belang dat we tijd, aandacht en toewijding aan alle onze collega’s geven. Een beoordelingsgesprek staat niet op zichzelf. Het vormt een logisch sluitstuk van een traject, waarin jij op regelmatige basis feedback van jouw Team Captain, de Operations Manager en de Hotel Manager ontvangt. Daarnaast geeft het je alle mogelijkheid om tussentijds jouw gedrag en prestaties te verbeteren. Dit betekent dat jouw Team Captain, de Operations Manager en de Hotel Manager zich op de werkvloer laten zien. Zij zullen jou ook daadwerkelijk ondersteunen bij de uitvoering van je werk.

Vind de vacature die bij jou past


Grijp jouw kans om te zien wat Corendon Hotels & Resorts jou te bieden heeft.

Ontmoet je toekomstige collega's